duminică, 22 iulie 2018

Când ai de ales între răul cel mic și prostul cel mare

Am participat la toate scrutinurile electorale din 1998 până azi, în Italia mai întâi apoi în Anglia în mai 2019.

Mizeria a început cu Wiliam Brînză PDL și a fost răspândită de toate secăturile PDL peste tot unde s-au organizat secții de vor în străinătate (Italia și Spania mai ales).
Am propus rezolvări simple și ușor de implementat încă de atunci dar PSD nu a vrut, sperând că poate și el să mânărească votul prin turism electoral și alte mizerii. Nu a putut și a fost înfrânt.

Secu, SRI și PDL au fost mai ageri, mai dispuși să riște tot și mai perfizi.

Și așa a apărut minciuna ordinară că "diaspora l-a impus pe băse întâi și pe sas mai apoi".

Total greșit. Nu cele cinci oi ude (sub 5% din românii din străinătate) au schimbat rostul votului în ci turismul electoral plătit și organizat în 2008 și 2009 întâi, apoi manipularea ordinară despre blocarea (din prostia sau manevra din interiorul PSD – Ghiță, Corlățean, Ponta) votului afară, facebookul, efectul vederii cozilor uriașe la Londra, Torino sau alte locuri (isterizată la maxim de media românească neprofesionistă), peste tot unde s-a putut face acest fel de circ perfid.

Iar acum, aceiași circari (o parte naivi și manipulați și o parte secături plătite sau din convingere) vor să hotărască din nou, tot ei, soarta țarii.
Și nu despre apărarea PSD care a făcut toate tâmpeniile posibile este vorba ci despre despre pericolul pe care îl reprezintă pentru România această masa de manevră de talibani radicali, activată în străinătate, manevrată de securitate și SRI, și dispusă să facă și moarte de om pentru un loc în față într-o nouă ordine politică în România care va fi, dar nu cu ei protagoniști.


10 august 2018 va fi ziua compromiterii definitive și publice a cozilor de topor manevrate de trădătorii României.


22 Iulie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu