sâmbătă, 21 iulie 2018

Perseverența în ticăloșie.

În 2005 și 2009 a existat o parte a diasporei care l-a votat pe băse ”pentru că era cool și dădea capuri în gură la arabi” și pentru că ”ciumă roșie”, care prin participare a permis ca mizeria securistă să ne hotărască soarta la două ture de alegerile prezidențiale și ni l-a băgat pe gât pe animal pentru 10 ani, de ne ustură și acum pe partea ailaltă și încă ne va mai ustura mulți ani.
Aceeași parte a diasporei s-a mobilizat cu ocazia ”Miracolului din noiembrie” (2014 Grigore Cartianu dixit) și ”și-a luat țara înapoi” (înapoi de la cine ? de la băse ?) votând ”Iohannis- neamțul cinstit și muncitor” care s-a dovedit repede și escroc și leneș și tălâmb. Tot din cauză de ciumă roșie. Și iar a luat-o peste bot o țară întreagă.

Acum, în 2018, la 13 ani de la prima participare a diasporei la alegerile prezidențiale din România, aceeași parte a diasporei se pregătește pentru #mareadărâmaredin10august sub conducerea #martorilorsecuriciuluiBurdujaBancorex și sub steagul #rezistinsistvăvedemnextlevel să rezolve ei problemele țării în numele și în avantajul driganei prezidențiale săsești de la Sibiu.

Dacă și de data asta Țara va permite unui grup de forță violent, agresiv, gregar, manipulat și mânuit de securitate și servicii, să ne bage iar mortul prezidențial în casă, înseamnă că chiar suntem ultimii proști din curtea școlii și că ne merităm soarta.

Dar eu nu cred că țeapa pe care a tot tras-o Țării o parte (mică, foarte mică) a diasporei se va repeta chiar dacă experiența ultimilor 50 de ani îmi spune că de fiecare dată se poate și mai rău.

21 Iulie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu