sâmbătă, 21 iulie 2018

Din presa vremii... Septembrie 2015

Sebastian (Tianu) Burduja și fundația sa Caesar, vârful de lance al serviciilor secrete vechi și noi, au încalecat și Cotroceniul cu lansarea proiectului SMART Diaspora. Niciunul dintre tinerii prezenți la lansare nu a muncit o zi în diaspora. După ce a fost numit de Romania la Banca Mondiala, domnul Tianu s-ar întoarce acasă ca să fie viitorul lider al diasporei plăcute domnului... Ionannis și pentru a continua dominația securisto-comunistă. 

Daca vă întrebați cine îi finanțează răspunsul este la vedere pentru cine știe unde să caute: taticu' Marinel Burduja, fost (și actual) securist, bancher si șpăgar șef în mai toate afacerile IT dubioase din ultimii 20 de ani. În diaspora reală sunt mulți tineri extrem de valoroși dar foarte puțini se asociază cu Tianu Burduja și securiștii familiei lui.

Și Fundația CAESAR este, la fel ca LSRS și actualul PACT pentru România, un produs de laborator lansat de securiști de la București care nu doreau să se amestece cu gloata.

Visau la diaspora lor, la SMART Diaspora. Nu la STUPID Diaspora.

Uitându-ne pe site-urile LSRS și CAESAR, vedem că băieții sunt pe cai mari. Mulții fii de bancheri sau de oameni din înalta societate românească. În Advisory Board al Fundației Caesar, nume importante: secretarul de stat Raed Arafat, Ambasadorul Israelului în România, Dan Ben Eliezer, șeful Google România, Dan Bulucea, fostul ambasador SUA în România, Mark Gitenstein, fostul ambasador român în SUA, Adrian-Cosmin Vieriță, etc. Și ce sponsori… Numai lume bună.”

Apoi, cu doar trei săptămâni înainte de alegerile parlamentare din 2016, Partidul România Unită (PRU) a anunțat fuziunea prin absorbție cu Partidul Românilor de Pretutindeni (PRP). PRU, partid condus de fostul deputat PSD Bogdan Diaconu (noi suntem români), „a înghițit” astfel PRP, un partid fondat la începutul anului 2016 de fostul vicepreședinte al PSD Diaspora, Emanuel Sorin Cioacă.

În zilele noastre, iulie 2018, în lipsa vreunui feedback mai serios la inițiativele precedente, Tianu Burduja a decis să încalece și ”STUPID Diaspora” oamenilor de rând și haotica mișcare #rezist de prin străinătate iar Emanuel Cioacă a lansat petarda udă cu milionul de diasporeni în Piața Victoriei de nici el nu știe ce să mai facă cu cartoful fierbinte pe care singur și l-a băgat în sân. Primăria București, neștiind despre ce e vorba în cererea de autorizare lansată de domnul Cioacă, chiar l-a crezut, s-a speriat de invazia anunțată și l-a refuzat. La întoarcere, primărița nu s-a pierdut cu firea și le-a răspuns public că nu se poate opune fizic unui act virtual pe facebook.

Acum singura problemă este găsirea unei fabrici de confecții care să asigure producția câtorva mii de cămăși din material de foaie de cort de culoare albă, cu mâneci foarte lungi și închidere rezistentă la spate. Dar cum pe la APACA mai există încă mașini de cusut și fete care să nu vrea nici bani și nici valută ci doar don Tianu să le pupe și evenimentul #mariidărâmăridin10august poate deveni un succes.

Urmează noi aventuri cu micii securici în minunata țară a tuturor posibilităților...
Și ca să nu uităm subiectul...ei Servesc Patria a priori.


21 Iulie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu